Repertoire

Hvis i ønsker en styrende musiker med masser af skåleviser, vi sejler op ad åen, hun skal leve og er så ung og yndig, samt sjov og spas under middagen….. SÅ RING TIL EN ANDEN MUSIKER.

Ovenstående er slet ikke mig. Middagen er jeres, jeg er blot i baggrunden med lækker dinermusik og følger gerne op på sange mm. En enkelt skålevise afviser jeg ikke.
Til gengæld er dansen min. Jo flere på dansegulvet, jo bedre.

Med mere end 25 år på landevejen og de skrå brædder er mit repertoire enormt stort. Jeg tilrettelægger min musik til arrangementet, efterhånden som timerne skrider frem. Jeg har ry for at ramme rigtigt til glæde for dig og dine gæster, og hurtigt læser jeg gæsterne, hvorpå den rette musik bliver en del af arrangementet.

kunstnere_middagen

MIDDAGEN
Under middagen spiller jeg meget klavermusik. Alle de gode klassikere som As time goes by, Ballade pour Adelline, Matador, New York New York, wienermusik, Beatles musik, Elvis ballader, What a Wonderful World, Cavatina, Ally Cat, visen om de atten svaner og meget meget mere….

Selvfølgelig spiller jeg med på alle lejlighedssange, som gæster og værtspar måtte medbringe.

Højskolesangbogen kender jeg fra ende til anden og akkompagnere gerne til denne, hvis dette måtte ønskes.

Jeg er ret nodestærk og akkompagnere gerne efter medbragte noder.

kunstnere_dansen_1

DANSEN – også gerne duo og trio….
Det medbragte lys opsættes ved dansegulvet, lyden bliver lidt højere og festen skubbes for alvor i gang. Om det er fødselsdag, guldbryllup eller firmafest bliver repertoiret planlagt efter gæsternes velbefindende og opfordringer modtages gerne.
En god blanding af Country, rock’n roll, international popmusik, 80’er og 90’er musik, grand prix numre og dansktop hvis dette er et ønske, fylder dansegulvet. Kendte musikstykker af Shu-bi-dua, Lars Lilholt, Rasmus Seebach, Kim Larsen, Smokie, Thomas Helmig, Danser med drenge, Shaken Stevens, Elvis og mange mange flere strømmer ud af højtalerne. Et ønske om vals spilles selvfølgelig gerne, især til glæde for de ældre par på dansegulvet.

Sagt med andre ord. Repertoiret er bredt og er i høj grad betinget af gæsterne!!

kunstnere_dansen_2

 

X