Underholdning

 

mikrofon

Du søger slet ikke festmusiker i denne omgang. Du er derimod på udkig efter, et godt og ikke mindst et professionelt underholdningsindslag til dit kommende arrangement. Jeg spiller som pianist for flere kendte kunstnere som jeg absolut kan stå inden for. Hver “ting” til sin tid, og jeg hjælper gerne med råd og vejledning til den rette underholdning.

Riis & bakkesangerinde Anette Oxenbøl
Mega sjov og professionel underholdning. Med Riis bag pianoet og med en af de mest erfarne bakkesangerinder fra Bakkens Hvile i Danmark, bliver dit selskab i godt humør fra første nummer. Her er topunderholdning for alle pengene, og Anette får både unge og ældre i topform, når der synges pikante, sjove, og kendte sange, krydret med historier fra Bakkens Hvile.
Vi hyres til mange forskellige arrangementer. Firmafester, fødselsdage, receptioner, byfester, søndagsmartine’ og meget andet. Hvis du allerede har booket Søren Riis som festmusiker til dit arrangement, gives en særlig god pris for Anette Oxenbøl som underholdning.

billeder

Riis & Richard Ragnvald – Seniorunderholdning med stil
Vi har mødt hinanden ved mange arrangementer og kendt hinanden i mange år. Og hvem kender ikke Richard’s mange ørehængere fra Giro 413. Richard kan sit kram og med vores senior-underholdningsprogram, ser vi glæden og minderne komme frem i publikums ansigter. Vi synger ikke kun Richard’s slagere, herunder “kære lille mormor”, men har tilrettelagt Danmarks største syng med program, hvilket giver fantastisk glæde og stemning. Og hvis i tror Richard Ragnvald kun kan synge dansktop – så tro om igen. Han er altid god for en god historie og er tilmed Danmarks svar på Engelbert Humberdinck – så skønsang på engelsk tilbydes også.

2 x Riis
Her booker du 2 af slagsen – omkring et flygel, side by side. Søren Riis og Jørgen Riis ( i daglig tale onkel Jørgen ), og ja, vi er i familie. Som Jørgen plejer at sige, Søren er min bedste elev. Jørgen Riis Poulsen er det fulde navn, og mange kender ham fra Danmarks Radio, hvor Jørgen Riis i mange år var fast pianist i programmerne “Pausegymnastikken” samt “Krop & bevægelse” Jørgen har han deltaget i flere radioprogrammer, fjernsynsprogrammer og akkompagneret utallige kunstnere.
Jørgen er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne pianister. Vi kan bookes sammen til næsten hvad som helst. Privatfester hvor klavermusik er et stort ønske eller shows hvor der spilles og underholdes med viser og sjove historier fra scenen eller den store firmafest, der ønsker alt andet end festmusiker på lavt niveau, men derimod skal bruge 2 af Danmarks dygtigste musikere til middagsunderholdning med kvalitet og ikke mindst fremmødt i smoking eller kjolesæt.

Riis & Operettesang
Birgit Lyngholm. Uddannet fra det kongelige musikkonservatorium. Birgit har en utrolig flot karriere bag sig og er operettesangerinde i international klasse. Birgit Lyngholm har været med i ufattelig mange opsætninger på Det Ny Teater i København, hvor hun Iøvrigt også underviser de musikalske talenter i Teaterkælderen. Birgit er top professionel og med hendes sang, slår hun totalt benene væk under tilhørerne. Birgit Lyngholm kan tilrettelægge repertoire efter aftale. Vi har senest lavet juleshow sammen, hvor Jørgen Riis sad bag tangenterne til et flot, lækkert og ikke mindst musikalsk juleshow med Birgit og Søren Riis bag mikrofonerne.

Riis & Charlotte Emmery
Charlotte er multikunstner ud over alle grænser. Kurser, foredrag, turistguide, syngepige, kommunikationsekspert, lektor ved RUK og ikke mindst en pige med en varm og dejlig stemme.
Det syngende foredrag – Riis på piano og Charlotte bag microfonen er en sikke succes. Charlotte fanger publikums opmærksomhed med et ufatteligt spændende foredrag, tilsat masser af anekdoter og sjove historier samt PH viser i stor stil, og Ingen kan fremføre disse kendte Liva Weel sange som Charlotte kan.

Ud over ovenstående samarbejder jeg gerne med Lune Carlsen (Kim Larsen Kopi), Hilda & Keld Heick, Thomas Evers Poulsen, trubadur Søren Krogh, dansktop duo Kisser og Søren, og mange mange flere.

Ring eller skriv for, hvad du måtte ønske.

selskabsmusiker_7_web_kant

X